Data: 2001-01-13 08:25:09
Temat: Re: Bigosik
Od: w...@t...com.pl (Wladyslaw Los)
Pokaż wszystkie nagłówki
Dariusz K. Ladziak <l...@w...pdi.net> wrote:
> On Fri, 12 Jan 2001 16:09:59 +0100, =?iso-8859-2?Q?Bogus=B3aw?= Kempny
> <k...@s...com.pl> wrote:
>
>
> >A dla mnie golabki bez dobrego sosu pomidorowego to nie golabki.
> >Wcale nie chodzi o 'zamaskowanie smaku surowizny'!
>
> Tak ci sie tylko wydaje... Podejrzewam ze nie miales okazji poprobowac
> naprawde porzadnnie ugotowanej kapusty - to naprawde wymaga wielu
> godzin, wlasciwie najlepiej ze dwoch dni z wystudzeniem po drodze...
> Zabijanie tego smaku pomidorami (bo kapusta z pomidorami to pomidory z
> wypelniaczem - smak kapusty ginie w kwaskowatym smaku pomidorow) to
> moim zdaniem zbrodnia!
To nie lubisz na jesieni swiezej kapusty z pomdorami?
Wladyslaw
|