Data: 2003-02-07 20:24:49
Temat: Re: Bimber
Od: SKiBA <s...@n...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
>Nie jest to zbyt trudne ale wymaga pewnej uwagi.
>------------
>Destylacja
>Alkohol (spirytus) z przefermentowanych moszczy...
> (...)...spirytusach
>rektyfikowanych znajdujš się jeszcze pewne ilo?ci zanieczyszczeń.
>Prawda, że to nic trudnego ?? ;-)))
No to sama destylacja jest juz dla mnie jasna, ale teraz jeszcze
fermentacja?
Jak sie to robi najlepiej, aby uzyskac optymalny zacier, czy jak to
sie nazywa?
A moze jest cos wiecej na ten temat na internecie? Ktos wie?
Pozdrowienia
SKiBA
Holandia, Francja i Fotogaleria:
http://ski-ba.w.interia.pl/
lub
http://home.wanadoo.nl/skib/
Polska Wschodnia:
http://sk-i-ba.w.interia.pl/
|