Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Bimber Re: Bimber

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Bimber

« poprzedni post
Data: 2003-02-07 20:24:49
Temat: Re: Bimber
Od: SKiBA <s...@n...net>
Pokaż wszystkie nagłówki

>Nie jest to zbyt trudne ale wymaga pewnej uwagi.
>------------
>Destylacja
>Alkohol (spirytus) z przefermentowanych moszczy...
> (...)...spirytusach
>rektyfikowanych znajdujš się jeszcze pewne ilo?ci zanieczyszczeń.
>Prawda, że to nic trudnego ?? ;-)))

No to sama destylacja jest juz dla mnie jasna, ale teraz jeszcze
fermentacja?
Jak sie to robi najlepiej, aby uzyskac optymalny zacier, czy jak to
sie nazywa?
A moze jest cos wiecej na ten temat na internecie? Ktos wie?

Pozdrowienia



SKiBA
Holandia, Francja i Fotogaleria:
http://ski-ba.w.interia.pl/
lub
http://home.wanadoo.nl/skib/

Polska Wschodnia:
http://sk-i-ba.w.interia.pl/

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
11.02 RoboD
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6