Data: 2005-02-13 08:43:35
Temat: Re: Biszkopt
Od: Tatiana <yennefer12*antyspam*@go2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 13 Feb 2005 09:38:13 +0100, Waćpanna lub Waćpan *pusiak*, w wiadomości
news:<news:1fcb.00000006.420f11f4@newsgate.onet.pl> zawarł, co następuje:
> Może ktoś mi napisze czy rzeczywiście zakalec w Puchatku był winą zbyt niskiej
> temperatury.
Wydaje mi się, że jest spore prawdopodobieństwo. Ja na starym piekarniku też
miałam problemy z ustawieniem czegokolwiek, a teraz, odkąd mam piekarnik
elektryczny to nie zdarza mi się ani zakalec, ani spieczenie, bo wiem, jaką
mam temperaturę.
Możę zainwestuj w takie termometr wewątrzpiekarnikowy? Będzie Ci wygodniej?
No i pamiętaj o odsączaniu wiśni, bo te mrożone, czy z kompotu, to straszne
dużo wody mają.
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"Wbrew obiegowej opinii langusta żywi się wyłącznie owocami morza,
choć gdyby mogła - jadłaby dżem."
|