« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!opal.futuro.pl!newsfeed.tpinternet.p l!nemesis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "tomkar" <tomkar[wywal to]@interia.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Blacha z piekarnika a pizza - pyt. techniczne Date: Fri, 18 Mar 2005 09:48:23 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 5 Message-ID: <d1e4vh$o5d$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <d1e19i$rkd$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: zm74.internetdsl.tpnet.pl X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1111136049 24749 80.53.144.74 (18 Mar 2005 08:54:09 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 18 Mar 2005 08:54:09 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4927.1200 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4927.1200 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:235300 Ukryj nagłówki 1. Blaszkę obsmarować cienko masłem (margaryną) i lekko oprószyć bułką |
Zobacz także