Data: 2014-11-28 12:07:41
Temat: Re: Blog o dietach i odchudzaniu
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 27 Nov 2014 22:27:08 +0100, Trybun napisał(a):
> I właśnie o to chodzi - co nagle to po diable.. Taka soja w naturze
> będzie się uodporniała na grzyby czy bakterie przez tysiące lat,
...albo wcale - i tu jest niebezpieczeństwo w poziomie ingerencji człowieka
w organizmy.
> w
> trakcie jej ewolucji będzie ewoluowało również jej otoczenie i
> konsumenci, a tu gwałt, na samej soi i konsumentach, nie wiadomo jak
> obiekty zareagują na te szybkie zmiany.
>
>>
>>>>> Jak na razie jest naturalny, ale wcześniej czy później stworzymy sobie
>>>>> sztucznych braci i siostry.
>>>> sztucznych białkowych czy roboty? bo to zupełnie inna bajka
>>>>
>>>>
>>> Białkowych, robot w niczym nam nie może zagrozić.
>> czyli niesztucznych
>>
>
> Jak coś powstaje w laboratorium to jest to sztuczne.
Dokładnie.
Z małą poprawką - "sztuczne" to taki produkt laboratoryjny, który nigdy nie
miałby szans powstać w naturze.
|