Data: 2006-01-15 21:37:50
Temat: Re: Boczniaki
Od: "szama" <s...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Misiek" <k...@o...bmj.net.pl> napisał w wiadomości
news:dqef1j$epf$1@bmj-lx1.bmj.net.pl...
>
> Użytkownik "szama" <s...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:dqeafm$l7v$1@news.onet.pl...
>> Mam problem dostałam tackę boczniaków i nie wiem jak je przyrządzić
>> Czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi podpowiedzieć jak je przyrządzić?
>> Aga
>>
>
> Usmazyc tak jak kanie (bez panierki) lub tak jak klasyczny schabowy (w
> panierce)
> Mozna tez do salatek jako dodatek stosowac
Aco to za różnica gdzie się odpowiada, chyba nawet PRZED postem jest łatwiej
i szybciej można przeczytać odpowiedź
|