From: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Burza dla Krysi ;) [OT]
Date: Mon, 28 Apr 2003 10:22:59 +0100
Reply-To: K...@h...fsnet.co.uk
Message-ID: <h...@4...com>
References: <7...@4...com>
<3...@n...onet.pl>
<a...@4...com>
<3...@w...net.pl>
X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.548
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
NNTP-Posting-Host: 127.0.0.1
Lines: 52
X-Authenticated-User: $$0z_m-i-
X-Comments: This message was posted through Newsfeeds.com - http://www.newsfeeds.com
X-Comments2: IMPORTANT: newsfeeds.com does not condone, nor support, spam or any
illegal or copyrighted postings.
X-Report: Please report abuse to <a...@N...com>
Organization: Posted Via Newsfeeds.com = SPEED+RETENTION+COMPLETION =
http://www.newsfeeds.com
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsfeed.gazeta
.pl!news.internetia.pl!skynet.be!skynet.be!newsfeed-east.nntpserver.com!nntpser
ver.com!news-in-sterling.newsfeed.com!corp-goliath.newsgroups.com!not-for-mail
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:154075
Ukryj nagłówki
On Mon, 28 Apr 2003 10:24:01 +0200, "walkie!"
<w...@w...net.pl> wrote:
>Uz.ytkownik Krysia Thompson napisa?:
>
>> Kochaniutka - komplementami u mnie zajedziesz baaardzo daleko
>> ;)))))
>>
>> racuchow nie bylo? widac nie sezon na nie....i burz zadnych? no
>> wiesz? moze uda sie cos zorganizowac napredce?
>>
>Jak sie robi kurczaka takiego jak w KFC. Zeby mial taka fajna chrupiaca
>panierke i ostra. Jakich przypraw tam dodaja?
>I mam jeszcze jedno pytanie. Chciclabym zrobic taka pizze jak maja w
>Pizza Hut ;-)
>.
>.
>.
>.
>.
>.
>.
>.
>.
>siup, nie ma mnie ;-)
>-.-
>--.----------------------------
> walkie! - GG: 411958
> w...@w...net.pl
> http://walkie.cegla.art.pl
> Nawet za;b bywa wstawiony
nooo nie wiem, nie wiem...ja sie szczepilam i juz tego...moze tak
zapytac w desen typu - dawac mi tu przepisik na dobry ob_j_adek,
ale juz. mam malo czasku, ochotki, pieniazkow i garnczkow...to by
bylo wyzwanie nie tylko kuchenne ale i savoir vivre'owe i
ortograficzne....ech, rozmarzylam sie...wczoraj zrobilam
egzotyczny gulasz - jak zaczelam robic to w planie mialam sama
egzotycznosc - marynata = kawalki imgiru starte, sojowy sos,
troche soku pomaranczowego (z braku cytryny), szczypta
curry...jak obsmazylam z cebula i czosnkiem to mi sie
przypomnialo, ze chcialam zrobic gulaszowy bardziej gulasz i
dowalilam papryki w proszku i kminku.....wyszlo bardzo ciekawie
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|