Data: 2000-12-14 21:27:15
Temat: Re: Byl barszczyk, a uszka :-) ?
Od: "Jerzy" <0...@m...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Herbatka <b...@d...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:019e01c06611$f6871920$4fdf4cd5@tea...
[...]
> Ja tez tylko z grzybkow, szczerze mowiac nie wiedzialam, ze istnieja tez
> inne odmiany.
No to już wiesz. :-)))
Ale te grzybki dobrze jest podlać sosem z kapusty gotowanej do pierogów.
Daje to taki magiczny posmak, bez kapusty ale i z nią.
Grzybki [prawdziwki - inne od razu lądują w bigsie i kapuście do pierogów]
gotujemy razem a potem dzielimy, część ląduje w kapuście razem z wodą z
gotowania grzybków a druga część grzybków jest zalewana tym sosem i
dogotowywana w nim do miękkości. Ach już mi ślina leci.
pozdr. Jerzy
|