Data: 2003-11-05 06:24:32
Temat: Re: Było - Orzechy włoskie - co z nich?
Od: "Ivan" <N...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Agata Solon" <a...@w...pl> napisał w wiadomości
news:bo977p$dg7$1@atlantis.news.tpi.pl...
> > > Mozna tez lunac wiecej soku z
> > > cytryny.
> > Co też uczyniłem, ale nie mogłem za dużo, bo płynąć chciało.
>
> Z tym przepisem to jest tak, ze nie zawsze wychodzi ta sama
konsystencja:
> czasem plynie, czasem jest suche. Jest to kwestia wyczucia,
wycelowania z
> czasem gotowania syropu, plam na sloncu itp
Z testami nie ma specjalnie problemu, orzechów jest od groma i
troszkę, reszta też się znajdzie. A jeżeli będzie "jadalne" i do tego
słodkie, to na pewno się (u nas) nie zmarnuje ;-))
--
Pozdrawiam
Zbychu (Ivan)
N...@p...onet.pl => odpisujac usun "co trzeba"
|