Data: 2000-02-08 08:49:36
Temat: Re:Było PARAPETÓWA, francuska codziennosc
Od: "Mariusz Butler" <b...@e...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Paul Urstein napisał(a) w wiadomości: <3...@p...ch>...
>
>Serwus, dziekuje za zyczenia,
/.../ [ciach]
Szykuje teraz serie przepisow klasycznej-codziennej kuchni
francuskiej,
>takiej co to zalewa dom cudnym zapachem, wypelnia zoladek smakowitym
>daniem,
>a mimo to nie wyproznia portmonetki.
>
>--
>Amicalement Paul Urstein
>
Witaj,
Mysle, ze to swietny pomysl. Ostatnio dalo sie zauwazyc troche postow
na temat kulinarnej prozy zycia - powrot po pracy, cos trzeba
ugotowac, (a do tego jeszcze dziecim, etc...). Dzieki Twojemu
pomyslowi moze bedziemy mieli chociaz blade pojecie jak podobne
problemy zalatwia sie w kuchni francuskiej.
Czekam z niecierpliwoscia na przepisy i komentarze,
Pozdrawiam
Mariusz
|