Data: 2007-12-12 15:26:38
Temat: Re: CUKIER PUDER
Od: "julitek" <j...@s...elblag.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> julitek pisze:
>> >>>>> Dlaczego dodajemy cukier puder do mies przetwarzanych w
>> szynkowarach
>>>>> a jak sie przesłodzi to zawsze można nasikać, przynajmniej ja tak
>>>>> robię
>>>> a jak przesikam, to zawsze mogę dodać trochę kału (jak mam na niego
>>>> ochotę,
>>>> to wysyłam syna do lodówki, aby ukroił)
>>> CIERPKI KAł ?
>>
>> Gosciu!!! "Cierpki Kale" Proponuje wez troche swojego kalu dodaj swojego
>> moczu bez cukru pudru moze troche pieprzu Wszystko dobrze wymieszaj i
>> wstrzyknij sobie do mozgu dobra poniemiecka nastrzykiwarka A jak Ci to
>> rozumu nie doda To zmien grupe na bardziej kalowo-moczowa
>>
>> Pozdrawiam
>> CUKIER PUDER
> aaaja vole twoją mame
> co ma pizde jak atrament*
>
> (sśińjała jej bo na dworcu zimno)
BEZ KOMENTARZA !!!
|