Data: 2007-12-11 19:36:47
Temat: Re: CUKIER PUDER
Od: Panslavista <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
julitek pisze:
> >>>>> Dlaczego dodajemy cukier puder do mies przetwarzanych w szynkowarach
>>>>> Żeby mięso było słodsze.
>>>>>
>>>>>
>>>> a jak sie przesłodzi to zawsze można nasikać, przynajmniej ja tak
>>>> robię
>>> a jak przesikam, to zawsze mogę dodać trochę kału (jak mam na niego
>>> ochotę,
>>> to wysyłam syna do lodówki, aby ukroił)
>>>
>>>
>> CIERPKI KAł ?
>
> Gosciu!!! "Cierpki Kale" Proponuje wez troche swojego kalu dodaj swojego
> moczu bez cukru pudru moze troche pieprzu Wszystko dobrze wymieszaj i
> wstrzyknij sobie do mozgu dobra poniemiecka nastrzykiwarka A jak Ci to
> rozumu nie doda To zmien grupe na bardziej kalowo-moczowa
>
> Pozdrawiam
> CUKIER PUDER
>
>
>
aaaja vole twoją mame
co ma pizde jak atrament*
(sśińjała jej bo na dworcu zimno)
|