Data: 2007-12-11 16:18:12
Temat: Re: CUKIER PUDER
Od: "julitek" <j...@s...elblag.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
>>>>> Dlaczego dodajemy cukier puder do mies przetwarzanych w szynkowarach
>>>> Żeby mięso było słodsze.
>>>>
>>>>
>>>
>>> a jak sie przesłodzi to zawsze można nasikać, przynajmniej ja tak
>>> robię
>>
>> a jak przesikam, to zawsze mogę dodać trochę kału (jak mam na niego
>> ochotę,
>> to wysyłam syna do lodówki, aby ukroił)
>>
>>
>
> CIERPKI KAł ?
Gosciu!!! "Cierpki Kale" Proponuje wez troche swojego kalu dodaj swojego
moczu bez cukru pudru moze troche pieprzu Wszystko dobrze wymieszaj i
wstrzyknij sobie do mozgu dobra poniemiecka nastrzykiwarka A jak Ci to
rozumu nie doda To zmien grupe na bardziej kalowo-moczowa
Pozdrawiam
CUKIER PUDER
|