Data: 2003-07-28 09:33:54
Temat: Re: Camembert z grilla
Od: "Dorota Orzeszak" <s...@b...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "adal" <a...@g...pl> napisał w wiadomości
news:bg2pqs$sig$1@korweta.task.gda.pl...
>
> Użytkownik "Agata N." <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:bg2j1j$pnn$1@nemesis.news.tpi.pl...
> > Odkryłam wczoraj :-) że camembert z grilla - bez żadnej folii itd.
> smakuje
> > tak wybornie, że można zwariować. Pozdrawiam, Agata.
> >
> Ot tak po prostu gomolke serka na ruszt ? czy na tacke ALU? Jak dlugo go
> trzeba go zapiekac?
Ja zawsze owijam serek w aluminiowa filia i zdejmuje z rusztu jak juz czuje
ze jest miekki :)
--
Pozdrawiam
Valentine
http://valentine.wezyr.net.pl/
|