Data: 2003-07-28 09:47:57
Temat: Re: Camembert z grilla
Od: "Agata N." <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Dorota Orzeszak" <s...@b...com.pl> napisał w wiadomości
news:bg2qmt$c7r$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Użytkownik "adal" <a...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:bg2pqs$sig$1@korweta.task.gda.pl...
> >
> > Użytkownik "Agata N." <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> > news:bg2j1j$pnn$1@nemesis.news.tpi.pl...
> > Ot tak po prostu gomolke serka na ruszt ? czy na tacke ALU? Jak dlugo go
> > trzeba go zapiekac?
Właśnie tak po prostu - ja dałam na tackę, bo nie byłam pewna, czy się nie
rozpłynie. Nie rozpłynął się i był wspaniały.
>
> Ja zawsze owijam serek w aluminiowa filia i zdejmuje z rusztu jak juz
czuje
> ze jest miekki :)
No właśnie o to chodzi, żeby nie zawijać, bo wtedy skórka się przypieka...
Pozdrawiam, A.
|