Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Cannelloni Re: Cannelloni

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Cannelloni

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.icm.edu.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!newsgate.pl
From: i...@r...com.pl (Agnieszka Nowak)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Cannelloni
Date: 15 Nov 2001 14:58:38 +0100
Organization: email<>news gateway
Lines: 24
Message-ID: <01bc01c16dde$1f37c340$e007fea9@hppcvnmvhhid>
References: <9sucq5$4k4$1@news.tpi.pl> <9sue7t$ihp$1@news.onet.pl>
<9t07jh$542$1@news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsgate.onet.pl 1005832718 21768 192.168.240.245 (15 Nov 2001 13:58:38 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 15 Nov 2001 13:58:38 GMT
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200
X-Received: from hppcvnmvhhid (pi222.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl [213.76.104.222]) by
mail.dialcom.com.pl (8.10.0/8.10.0) with SMTP id fAFE5V121146 for
<p...@n...pl>; Thu, 15 Nov 2001 15:05:31 +0100
X-Received: from hppcvnmvhhid (pi222.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl [213.76.104.222]) by
mail.dialcom.com.pl (8.10.0/8.10.0) with SMTP id fAFE5V121146 for
<p...@n...pl>; Thu, 15 Nov 2001 15:05:31 +0100
X-Received: from hppcvnmvhhid (pi222.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl [213.76.104.222]) by
mail.dialcom.com.pl (8.10.0/8.10.0) with SMTP id fAFE5V121146 for
<p...@n...pl>; Thu, 15 Nov 2001 15:05:31 +0100
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:81851
Ukryj nagłówki

From: Urszula Głuszek <u...@g...pl>

> czy tego makaronu ma byc jedna warstwa czy moze byc kilka?

Może być dwie, ale uprzedzam, że to jest baaardzo sycące i ja wytrzymuję nie
więcej jak 5 rurek. A zazwyczaj mogę dużo ;-))

Ostatnio robiłam ze szpinakiem mocno doprawionym solą, pieprzem, czosnkiem i
gałką muszkatołową (kupiłam ten szpinak w formie zamrożonego błota,
rozmroziłam, porządnie odcisnęłam, podsmażyłam na maśle z przyprawami,
nadziewałam - dobra, połowę wyżarłam jeszcze przed nadziewniem ;-)). To był
jeden rodzaj - drugi zrobiłam z szynki <reklama> Bohuna </reklama> i sera
koziego, drobniutko posiekanych. Ta szynka jest dość mocno podwędzana,
smakowo wyszło bardzo oryginalnie i smacznie. Całość zalałam podduszonymi
pomidorami z puszki z przyprawami (sól, pieprz, czosnek).

--
Maya
When God made man, she was only testing


--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
15.11 Ewa
16.11 i...@y...com
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?