Data: 2001-07-08 12:08:47
Temat: Re: Cebula po węgiersku
Od: "Rafal" <w...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Przemysław Widawski napisał(a) w wiadomości:
<9i641p$q9i$2@news.onet.pl>...
>Możesz dodać pokrojony boczek, kiełbasę, paprykę świeżą i czosnek,
kapustę.
>Oczywiście czosnek wcześniej nawet przed papryką w proszku.
>Na koniec pulpa pomidorowa lub świeże pomidory albo nawet koncentratu
>troszkę. Mogą być też pokrojone ogórki konserwowe. Kombinacji wiele
jest
>możliwych a wychodzi z tego całkiem szybko coś na kształt leczo ale
ze
>znaczną przewagą cebuli..
No tak, mnie chodziło o taką prościutką potrawę, jak uzyskać ten smak,
gwoli formalności nie wiem nawet jaki ;-) Ale dzięki.
Rafał
|