Data: 2001-10-28 19:23:35
Temat: Re: Chleb litewski- hymn pochwalny
Od: "Bozena" <b...@s...pw.edu.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Jak wlasnie sie przyrzadza ten chlebek z czosnkiem bo nie wiem czy tak jak
z
> polskim rozetrzec zabek na usmazonym juz chlebku czy tez sa moze inne
> sposoby
> Czarek
Dokladnie, nic nowego nie wymyslono :o)
Smarzysz chlebek z sola (cienkie kromki) i jeszcze gorace nacierasz
czosnkiem (duuuzo, chyba ze nie przepadasz za czosnkiem). A do tego dobre
schlodzone piwko.... suszona rybka lub raki.... i bialy podsuszony bialy
serek z kminkiem... Kilku dobrych przyjaciol i fajny temat do rozmowy
:o)))))))
CHCE DO WILNA!!!!!!
Bozenka z Wilna :o)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ICQ 81838200
http://bozena.samorzad.pw.edu.pl
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
=================================
Galeria grupy: http://www.pl-rec-kuchnia.prv.pl/
Archiwum: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
=================================
|