Data: 2007-09-30 18:15:30
Temat: Re: Chleb na youtube
Od: Magdalena Bassett <i...@b...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Krysia Thompson wrote:
> Porcelanowa? Brzmi delikatnie......
> Moj tez byl Pyrex, ale widac nawet jego pyrexowatosc nie dala
> rady MNIE! hrehreherhe wiesz, jak ja ryz podpalam, scierki (w
> mikrofali) podpalam,
nie ty jedna - mialam scierke z jakas metalowa nitka w metce i to sie
zaczelo dymic :)
to w sumie dlaczego i Pyrex nie mialby
> strzelic, hehehehehe
Jak dotychczas, nikt na blogach nie narzekal, ze mu sie naczynie
rozwalilo, ale zobaczymy, jak moje przetrwaja. Zakupilam wielki worek
maki na chleb (50 lb) i mam zamiar piec go czesto, no bo co ja z ta
maka zrobie?
> wzmacnia kolor, nieco go wyciemnia przez oksydacje (w kilka dni
> po namazaniu glowy)...chyba.hehehe
>
> trys
> K.T. - starannie opakowana
Ci sie chce...
MB
|