Data: 2006-04-13 08:38:02
Temat: Re: Chleb na zakwasie
Od: "Marek" <m...@...tkb.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Izolda" <izolda_80@USUŃ_TOpoczta.onet.pl> napisał w wiadomości
news:e1l14m$341$1@news.onet.pl...
>> Wyszedł !
>>
>> Podziekowania dla Izoldy za cierpliwe tłumaczenie wsystkich problemów.
>> Chleb jest pszenno żytni. Lekki jak piórko. Dodałem lubczyk i uprażone
>> siemie lniane. Jest super!
>>
>
> Gratuluję udanego wypieku :) Cieszę się, że mogłam pomóc. Polecam jeszcze
> dodatek sezamu do chleba.
Przepis na chleb pszenno-żytni jest bardzo czasochłonny (ze względu na czas
przygotowania zaczynu). A który można zrobić jak najszybciej (kilka godzin).
MP
|