Data: 2001-04-02 08:55:48
Temat: Re: Chleb tostowy
Od: "Gandalf" <a...@p...piap.waw.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Aleksander Kłosiewicz" <s...@i...pl> wrote in message
news:9a9551$t9s$1@news.internetia.pl...
> Użytkownik "Pesti" <p...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:99n72t$ekk$1@news.tpi.pl...
> > Jakis czas temu znajoma zapomniala o chlebku tostowym i przelezal on
> > pare dlugich dni w juz zaparowanej torebce foliowej i ... nic, ani nie
> > splesnialy ani nie smierdzacy
> Moi znajomi zapomnieli o razowcu Sulstadt czy jakoś tak
> i po dwóch miesiącach (ja nie żartuję) był jeszcze jadalny.
> Ciekawe co zawierał?;-)))
Niekoniecznie chemię. IMHO _dobry_ razowiec też tyle by
przetrwał.
No, ale chemia jednak bardziej prawdopodobna :-(
Pozdrawiam,
Gandalf (AB)
|