Data: 2001-04-02 10:10:12
Temat: Re: Chleb tostowy
Od: "Barbara" <b...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Gandalf" <a...@p...piap.waw.pl> napisał w wiadomości
news:3ac83dd8$1@news.vogel.pl...
> "Aleksander Kłosiewicz" <s...@i...pl> wrote in message
> news:9a9551$t9s$1@news.internetia.pl...
> > Użytkownik "Pesti" <p...@g...pl> napisał w wiadomości
> > news:99n72t$ekk$1@news.tpi.pl...
> > > Jakis czas temu znajoma zapomniala o chlebku tostowym i przelezal on
> > > pare dlugich dni w juz zaparowanej torebce foliowej i ... nic, ani nie
> > > splesnialy ani nie smierdzacy
>
> > Moi znajomi zapomnieli o razowcu Sulstadt czy jakoś tak
> > i po dwóch miesiącach (ja nie żartuję) był jeszcze jadalny.
> > Ciekawe co zawierał?;-)))
>
> Niekoniecznie chemię. IMHO _dobry_ razowiec też tyle by
> przetrwał.
>
> No, ale chemia jednak bardziej prawdopodobna :-(
>
> Pozdrawiam,
> Gandalf (AB)
W tym wypadku na pewno chemia - sam producent podaje litanie dodatkow na
opakowaniu /srodki przeciwplesniowe itp./
Basia
>
>
|