Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
From: "Atunia " <a...@g...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Chlebek - mieszanki
Date: Sat, 8 Jan 2005 20:35:27 +0000 (UTC)
Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
Lines: 29
Message-ID: <crpg6f$7n5$1@inews.gazeta.pl>
References: <crf3m4$nq8$1@news.onet.pl> <crodap$5na$1@nemesis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: afp42.internetdsl.tpnet.pl
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: inews.gazeta.pl 1105216527 7909 172.20.26.241 (8 Jan 2005 20:35:27 GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Sat, 8 Jan 2005 20:35:27 +0000 (UTC)
X-User: atunia
X-Forwarded-For: 172.20.6.162
X-Remote-IP: afp42.internetdsl.tpnet.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:227375
Ukryj nagłówki
grzes <g...@h...pl> napisał(a):
> biszkopty, kremy w proszku itp itd). Czytajac grupe zastanawiam sie, czy nie
> wprowadzic powyzszych produktow do obrotu detalicznego np przez Allegro lub
> jakis sklep internetowy.
Na allegro już ktoś to sprzedaje. Na grupie w którymś wątku nawet się z kimś
zgodziłam, że taka mieszanka w zapasie to dobra rzecz w domu, w którym jest
maszyna, a jak ktoś zdolny, to nawet w domu bez maszyny. Bo te mieszanki to
zawsze wychodzą, a eksperymenty czasem zawodzą. Ja zawsze mam jakiś mix z
Niemiec i tam to idzie. Ale nie wiem czy przez Allegro tak dobrze to idzie,
żeby rozważać rozważanie :)) (spodobało mi się to bardzo, na jednym portalu
piekarskim było o warzeniu soli i niestety nie miał autor na myśli soli
warzonej ;))). Na pewno, jakbym w sklepie się natknęła, to bym wzięła. Nie
wiem czy w każdym mieście jest sklep taki, jak we Wrocławiu Epi (Poznań ma
zdaje się Piotra i Pawła), taki, w którym można kupić rzeczy nie do nabycis w
supermarkecie. Ale w takich miejscach takie coś na pewno by było kupowane :).
Przynajmniej ja już Epi dawno temu postulowałam, żeby sprowadzili, ale pewnie
po trasie nie mieli...
No i oczywiście najważniejsza sprawa, to czy w maszynce te mieszanki wyjdą, bo
to temperatura jednak niższa niż w normalnym piecu.
Atunia
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|