Data: 2006-05-22 10:00:21
Temat: Re: Chlebek świętojański
Od: "Atunia " <a...@N...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
JaMyszka <j...@g...pl> napisał(a):
> Wczoraj się przeszłam do "Piotra i Pawła" (taki polski sklep z
> ambicjami we Wrocku) i nic podobnego nie znalazłam:(
Nie widziałam tego _jeszcze_ w Epi, ale jeśli idzie o nasze wrocławskie sklepy
z ambicjami, to jednak Epi lepsze. PiP to obcy wtręt na tej ziemi ;).
Proponuję, żebyś napisała pytanie do epi (www.epi.com.pl) i może sprowadzą? A
może już tam to jest, a ja tego nie dojrzałam, ostatnio rzadko niestety bywam.
A na pewno w składzie wielu produktów jest używana właśnie mączka chleba
świętojańskiego jako zagęszczacz, etykiety czytuję nałogowo i to od zawsze
mnie zastanawiało, czym ów chlebek jest.
Atunia
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|