Data: 2005-12-14 10:52:40
Temat: Re: Chleby - gnioty
Od: Shrek <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
> E tam zaniechać. wpisz w googla chleb fiony i szukaj w archiwum prk.
>
Fiona robila tydzien temu :D
Zniknal w jeden dzien :D
Jedyny problem (jak dla mnie to byla akurat zaleta) to to, ze siedzial
troche za dlugo (bo mialem zadanie go wyjac w stosownym momencie, ale mi
sie zapomnialo) i mial troche za grube i za twarde skorki :D
Mala uwagi do przepizu Fiony:
- nie uzrywac termoobiegu
(przynajmniej nie na poczatku, bo bedzie zakalec)
- nie urzywac grila
(przynajmniej nie na poczatku, bo bedzie zakalec)
- mozna dodac do ciasta np. ziaren slonecznika
(byle nie za duzo, bo bedzie zakalec)
- jesli robimy z maki przennej, raze dodac pol paczki otrab
(bedzie lepszy)
- jesli robimy z maki zytniej, to moze wyjsc zakalec
(trzeba dodawac do przennej, albo moze wiecej drozdzy.
W kazdym razie mialem z tym problemy)
Pozdr.,
Shrek
|