Data: 2003-01-20 12:59:30
Temat: Re: Chrupiące gofry
Od: "Nina" <n...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Kasia S." <k...@N...wp.pl> napisał w wiadomości
news:b0f6l5$mnf$1@panorama.wcss.wroc.pl...
>
> Użytkownik "rstreif" <r...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:b0cgjh$kot$1@news.tpi.pl...
> > Dostałam na gwiazdkę gofrownicę. Co zrobić, żeby gofry były chrupiące, a
> nie
> > gumowate?
> >
> > Rzuc okiem piec watkow wczesniej:)
> Kasia S.
>
>
Witam
Ja robie ciasto jk nalenikowe, tylko dodaje troche masla, margaryny. No i
wazna rzecz, osobno ubijam piane z bialek i delikatnie mieszam ja z ciastem,
ciasto jest geste. I oprocz tego dosc duo go nkladam do gofrownicy.
pozdrawiam
Nina
|