Data: 2002-03-27 13:47:20
Temat: Re: Chrzan
Od: b...@i...com.pl (Barbara Czaplicka)
Pokaż wszystkie nagłówki
From: "Mapet" <m...@p...onet.pl>
> Szukam przepisu na chrzan (taki do wedlin, wlasnorecznie zrobiony), ktory
> niestety gdzies zapodzialam. Pamietam tylko, ze cos tam sie gotowalo i
> studzilo. Ale co???
> Moze ktoś mi pomoze.
Bez gotowania, zimny, ale smaczny jest chrzan tarty wymieszany ze smietana.
Dodatek do wedlin i jajek na twardo. Polecam.
Mapet
>>>>
czy to znaczy, ze jadasz rybe i np. befsztyk z poledwicy bez bialego
chrzanu?
Nawiasem mowiac ten chrzan oprocz smietany [co najmniej 18%] potrzebuje
odrbinke soli i troche cukru.
barbara
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|