Data: 2002-12-01 21:52:26
Temat: Re: Ciasta bez autorow
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sun, 1 Dec 2002 22:30:27 +0100, "Gray" <f...@w...pl> wrote:
>
>Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
>wiadomosci news:6cpkuugh07q60ini3hojmo88npinsd38nh@4ax.com...
>>> i jeszcze takie post scirptum...Wysmienita kuchnia francuska jest
>> powielana i powielana, tak jak kuchnia, powiedzmy wloska czy
>> polska - w formie ksiazek... i kazda zdaje sie, chocby to nawet
>> byla 50ta wysmienita kuchnia francuska, sa opatrzone
>> copyrightem...dlaczego?
>>
>> Trys
>> K.T. - starannie opakowana
>>
>>
>> -----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News
>==----------
>> http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
>> -----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers
>=-----
> Oczywiscie ze jesty opatrzona copywrigtem z uwagi na osoby tworzace ten
>zespol przepisow a nie dotyczy to konkretnego przepisu ze strony np. 123
>Pozdrowienia
>Bask
>P.S Wydaje mi sie z przepisy sa bogactwem danej cywilizacji i nie
>przesadzajmy z tym prawem wlasnosci.
>Ja bardzo bym sie cieszyl gdyby moj przepis dal zadowolenie okreslonej
>grupie ludzi bez wskazania , ze to ja podalem do druku.
>
a jak zarabiasz piszac? albo masz w planie?
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|