Data: 2002-02-13 11:15:47
Temat: Re: Ciasta bez mleka, śmietany itp.,
Od: "Cyganka" <f...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Wkn" <w...@w...pl> napisał w wiadomości
news:a465od$716$1@news.tpi.pl...
> A jadłaś kiedyś wysoki biszkopt przekrojony i przełożony galaretką z
duża
> ilością owoców jagodowych? Pychota!!!
Oj tak, pyszne:-)
> Margarynę wystarczy wsadzić na pól godziny do zamrażalnika i możesz
ją
> siekać do woli. Alew mi tam nie przeszkadza, że ciut miękka, kruche
na
> margarynie też pyszne jest, z jabłuszkiem szczególnie. Ja tam lubię
wszelkie
> ciasta na margarynie, żadna Kasia mi nie straszna (nawet Godzilla
;-))))0
Następnym razem usadzę margarynę w zamrażalniku:-) Ale i tak
najbardziej smakują mi te robione na maśle. Jestem zjadaczką masła.
Teraz mam "post" i tęsknię:-(
Trochę już mi się znudziły te kruche i biszkopty, dlatego szukam
czegoś nowego. I najchętniej wypróbowanego:-)
Testuję drożdżowe na wodzie i oliwie, ale coś mi nie wychodzi, albo
wcale nie urośnie, a jak już to twardsze od najtwardszych
pierników:-((
pozdrawiam- Cyganka
|