« poprzedni post | |
From: "almada" <a...@i...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia References: <9jpl4i$935$1@news.tpi.pl> <3...@a...wbc.lublin.pl> Subject: Re: Ciasto do pizzy Date: Fri, 27 Jul 2001 13:01:10 +0200 Lines: 42 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2462.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2462.0000 NNTP-Posting-Host: as1-4.starogard.dialup.inetia.pl X-Original-NNTP-Posting-Host: as1-4.starogard.dialup.inetia.pl Message-ID: <3...@n...vogel.pl> X-Trace: news.vogel.pl 996231715 as1-4.starogard.dialup.inetia.pl (27 Jul 2001 13:01:55 +0200) X-Complaints-To: U...@n...vogel.pl Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!news.vog el.pl!nnrp Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:59998 Ukryj nagłówki Przed wyrosnieciem dobrze jest ciasto pozadnie stluc o blat kochenny...To w |
Zobacz także