Data: 2007-04-25 21:38:48
Temat: Re: Ciasto francuskie wg DanyB
Od: "czeremcha " <c...@W...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
clafoutis <c...@i...pl> napisał(a):
> hehehe. sam też używam mrożonego ale tu idzie o spróbowanie swoich sił.
> co do jakości smaku itp to nie ma o czym mówić. to mrożone podejrzewam
> nie jest robione na maśle.
Podejrzewam, że nawet nie można podejrzewać, że dodają tam masło ;-)
> wydaje mi sie że nieustanne poszukiwania to
> podnoszenie swoich umiejętnosci.
Poszukiwania - i próby. W końcu - co może być wyzwaniem dla kogoś, kto lubi
gotować i piec? Gotowanie i pieczenie - każdy zapewne zaczynał od kisielu z
torebki, stawiając sobie kolejne zadania.
Ania
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|