Data: 2003-05-19 14:15:14
Temat: Re: Ciasto marchewkowe [P] - sprawdzone!!!
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 19 May 2003 14:24:18 +0200, "syso" <s...@p...fm>
wrote:
>Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal
>
>> a dajesz cos jakby lukier z gladkiego serka, cukru pudru i
>> cytrynowej skorki? lekka kwasnosc takiego pomazania lub
>> przelozenia (po przecieciu ciacha wzdluz) swietnie wspolgra z
>> samym ciachem
>
>Nie nie daje, ale dlatego, ze nie wiem, jak to sie robi. Kiedys szukalam,
>ale nie znalazlam i dalam sobie spokoj. Mozesz napisac dokladniej, jak to
>zrobic? :-))
>
>Pozdrawiam
>Sylwia
>
wymieszac gladki serek twarozkowaty z cukrem pudrem i skorka
cytrynowa, do smaku. musi byc dosc kwaskowate. jak bedzie slodkie
to Cie calosc zamuli ;)
Trys
(sluchajacy Bena Harpera - She's Only Happy. Ewa Niesz -
dziekuje)
K.T. - starannie opakowana
|