Data: 2015-06-21 21:59:23
Temat: Re: Ciasto na chleb bez soli...
Od: "Pszemol" <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
news:3q17nz107rfn$.105x7183ok5hu.dlg@40tude.net...
> Dnia Sat, 20 Jun 2015 19:38:13 +0200, Stokrotka napisał(a):
>
>> Po prostu zjedz np ze smalcykiem posolonym, albo z
>> twarozkiem i solą, i nie zauważysz błędu.
>
> Oczywiście. Sól absolutnie nie jest niezbędna w chlebie.
Sól pewnie nie jest niezbędna ale ją dodałem - chleb
upiekłem - wyrósł prawie normalnie, może ciut bardziej
wyszedł zbity, chyba dlatego że wyrabiałem go aby tą
sól wprowadzić zamiast tylko zawinąć parę razy ale
jest chlebek zacny i nie zmiarnowały się produkty...
Dziękuję wszystkim grupowiczom za pomoc :-)
|