Data: 2008-10-21 07:21:12
Temat: Re: Ciasto na pizze
Od: Rafał-108 <r...@t...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Mikołaj Kamiński pisze:
> Rafał-108 pisze:
>
>>> Nie wiem, nie wnikałem aż tak głęboko :-) Za to jadłem pizzę z takiego
>>> mrożonego ciasta i była dobra. To było w jednej z pizzerii w Zabrzu i
>>> mrożenie ciasta to była normalna praktyka tam, klienci nie narzekali,
>>> pizzeria na brak klientów też nie.
>>
>> zgadzam się, pracowałem w pizzerii (francuska sieć bistro i pizzerii -
>> nazwy nie podaję, coby nie reklamować) i oni jadą na mrożonkach
>
> Hmm, jak widać człowiek całe życie uczy się czegoś nowego.
>
> I to rozmrożone ciasto potem jest w stanie jeszcze wyrosnąć? Czy można
> je już tylko rozwałkować tak jak jest?
>
> Pytam, bo serio nie wiem. Jeśli tak się da, to sam zacznę stosować :)
>
> Pozdrawiam,
Jak zamykaliśmy knajpę 0 10PM wykładało się kamienie do pojemników, a o
8AM było już rozmrożone i wyrośnięte. A jak za długo stały to nawet
przerastały i robiła się jedna MEGAporcja na cały pojemnik
--
pozdrawiam
Rafał
|