Data: 2003-10-04 23:20:01
Temat: Re: Ciasto na pizzę z Pizza Hut?
Od: xsysiu <x...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"dakid" <d...@w...multicon.pl> wrote in news:blngkq$ibr$2@SunSITE.icm.edu.pl:
> pracowales w pizzy ze takie rzeczy opowiadasz??
> ja akurat pracowa?em i ciasto sie robi codziennie swieze.....
Ja tez, nawet pracuje, zgadzam sie ciasto robi sie codziennie, zawsze jest swieze
a po uplynieciu czasu przydatnosci sie wyrzuca. Sa wyznaczone baardzo wysokie
standardy jego przygotowania.
> a pizza jest t?usta bo blachy sie smaruje olejem a nigdzie sie nie dolewa
Z tym bym polemizowal olej sie wlewa do patelni i rozprowadza na calej jej
powierzchni. Chyba nie zdradze tajemnicy sluzbowej jak powiem ze na duza ciasto
pan do patelni wlewa sie 45g. Nie wiem czy to jest duzo, dla jednych jest ok dla
innych za duzo
pozdrowienia dla wszystkich, to moj pierwszy post na tej grupie.
xsysiu
|