Data: 2003-10-05 00:22:24
Temat: Re: Ciasto na pizzę z Pizza Hut?
Od: "Jacek P. Urbanowicz" <j...@h...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "xsysiu" <x...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:blnkj1$3df$1@olsztyn.ols.vectranet.pl...
> "dakid" <d...@w...multicon.pl> wrote in
news:blngkq$ibr$2@SunSITE.icm.edu.pl:
>
> > pracowales w pizzy ze takie rzeczy opowiadasz??
> > ja akurat pracowa?em i ciasto sie robi codziennie swieze.....
>
> Ja tez, nawet pracuje, zgadzam sie ciasto robi sie codziennie, zawsze jest
swieze
> a po uplynieciu czasu przydatnosci sie wyrzuca. Sa wyznaczone baardzo
wysokie
> standardy jego przygotowania.
>
> > a pizza jest t?usta bo blachy sie smaruje olejem a nigdzie sie nie
dolewa
>
> Z tym bym polemizowal olej sie wlewa do patelni i rozprowadza na calej jej
> powierzchni. Chyba nie zdradze tajemnicy sluzbowej jak powiem ze na duza
ciasto
> pan do patelni wlewa sie 45g. Nie wiem czy to jest duzo, dla jednych jest
ok dla
> innych za duzo
No to dawaj na wkupne przepis
na to ciasto ;-)))
pozdrawiam, Jacek
|