Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Ciasto z mikroaflowki Re: Ciasto z mikroaflowki

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Ciasto z mikroaflowki

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!newsgate
.pl
From: a...@p...com.pl (Anna Pawłowska-Pojawa)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Ciasto z mikroaflowki
Date: 4 Mar 2002 12:54:22 +0100
Organization: PAP S.A.
Lines: 24
Message-ID: <034301c1c373$411efdd0$8d000a80@PAPNET1621>
References: <a5qu50$gr9$1@news.tpi.pl>
Reply-To: Anna Pawłowska-Pojawa <A...@p...pl>
NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsgate.onet.pl 1015242862 14651 192.168.240.245 (4 Mar 2002 11:54:22 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 4 Mar 2002 11:54:22 GMT
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6700
X-Received: from PAPNET1621 ([10.10.8.4]) by mx.pap.com.pl (Netscape Messaging Server
4.15) with SMTP id GSG6DM00.SNM for <p...@n...pl>; Mon, 4
Mar 2002 12:53:46 +0100
X-Received: from PAPNET1621 ([10.10.8.4]) by mx.pap.com.pl (Netscape Messaging Server
4.15) with SMTP id GSG6DM00.SNM for <p...@n...pl>; Mon, 4
Mar 2002 12:53:46 +0100
X-Received: from PAPNET1621 ([10.10.8.4]) by mx.pap.com.pl (Netscape Messaging Server
4.15) with SMTP id GSG6DM00.SNM for <p...@n...pl>; Mon, 4
Mar 2002 12:53:46 +0100
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:98591
Ukryj nagłówki

From: "Dariusz J. Kawecki" <d...@w...pl>


Czy ktoś ma może pod ręką
jakieś konkretne przepisy na ciasta (z uwzględnieniem czasu i mocy
gotowania). Ewentualnie jakieś sprawdzone strony, gdzie można znaleźć trochę
informacji na temat korzystania z tego urządzona (przepisy, wskazówki,
itp.).

Moja ulubiona strona dot. mikrofali:
http://www.kulinaria.pl/kategorie.php?nr=23

Sprawdzony - sernik i cilęcina po burgundzku. Sernik jest zupełnie inny niż
tradycyjny, ale w zgodnej opinii rodziny został uznany za REWELACYJNY.
Pozdr,
AP





--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
04.03 Anna Pawłowska-Pojawa
04.03 EWA
04.03 Wkn
04.03 Anna Pawłowska-Pojawa
04.03 Barbara Czaplicka
04.03 Anna Pawłowska-Pojawa
04.03 Barbara Czaplicka
04.03 Anna Pawłowska-Pojawa
04.03 Barbara Czaplicka
04.03 Anna Pawłowska-Pojawa
04.03 Barbara Czaplicka
04.03 Anna Pawłowska-Pojawa
04.03 Barbara Czaplicka
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6