Data: 2001-01-15 18:19:05
Temat: Re: Co do jedzenia z Czech?
Od: "maua piegowata" <m...@b...artcom.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Dorota Szeliga <d...@u...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:3...@u...pl...
> piotr wrote:
> >
> > ser zolty w panierce.do smazenia jak kotlet
> > sprzedaja w folii
>
> Jej, naprawdę jest coś takiego??? To ja muszę koniecznie kupić,
> uwielbiam ichni smażony ser. A może lepiej jakiś konkretny gatunek sera
> do takiego smażenia, a panierkę sobie sama zrobię?
>
> Wszystkim dziękuję za podpowiedzi :-)
> Dorota
u nas tez mozna takie sery juz kupic, tyle ze masakrycznie drogie sa
dwa plajstry opanierowanego sera kosztuja jakies 12 zł
masakra, kiedy te smakolyki staniejom?:)
pozdry Monika
|