Data: 2011-09-15 20:34:37
Temat: Re: Co dobrego robicie na obiad?
Od: "Iwon\(K\)a" <i...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Paulinka" <p...@w...pl> wrote in message
news:j4tgtg$bi3$4@node2.news.atman.pl...
> Grzegorz Prędki pisze:
>>
>>> Nigdy nie robiłam sama makaronu. Wydaje mi się, że to dzieło podobne do
>>> ciasta na pierogi i drożdżowego, czyli wypracowywane latami do
>>> perfekcji.
>>> Pamiętam z dzieciństwa, jak ten makaron robiony taką specjalną maszynką
>>> suszył się na stolnicy.
>
>> A co tutaj dopracowywac do perfekcji? 1 duze jajko (byle nie wyjete
>> swiezo z lodowki) na 100g maki 500. Zagniesc i gotowe.
>
> Oj tam oj tam. Daj mi wierzyć, że to trudne, a nie że mi się nie chce
> gnieść tego ciasta ;)
pewno, ze trudne! :))
i.
|