Data: 2008-02-05 21:04:05
Temat: Re: Co sie stalo mojemu murzynkowi. Implozyjnie sie zapadl. FOTO
Od: "annat" <a...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
pewnie dałas za dużo proszku do pieczenia, tak kiedyś miałam
Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisał w
wiadomości news:q9chq39ne7vv54aclapphnm43klbdnmh0q@4ax.com...
> On Tue, 05 Feb 2008 19:40:43 +0100, topek
> <t...@p...pl> wrote:
>
>>> O ile nie jest w środku surowy to może za wcześnie wyjąłeś z piekarnika?
>>> To się zdarza gdy od razu po wyłączeniu piekarnika wyjmuje się blachę z
>>> ciastem... Najlepiej jest pozostawić ciasto w piekarniku jeszcze chwilę
>>> albo dwie w zamkniętym piekarniku albo choć przy uchylonych drzwiczkach.
>>> Chodzi o to, żeby ciasto nie dostało szoku termicznego ;)
>>NIe. Wlasnie nie :-/ Stal jeszcze 15min po wylaczeniu pieca.
>>Surowe tez nie jest.
>>Hydrozagadka
>
> Za szybko urosl i sie przestraszyl?
>
> trys
> K.T. - starannie opakowana
|