Message-ID: <3...@s...pl>
Date: Wed, 16 Jan 2002 18:12:08 +0100
From: PatryCCCja <k...@s...pl>
X-Mailer: Mozilla 4.78 [en] (Windows NT 5.0; U)
X-Accept-Language: pl,en
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Co to jest "polepszacz"
References: <3...@n...vogel.pl> <1...@n...onet.pl>
<3...@n...vogel.pl>
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 7bit
NNTP-Posting-Host: inferno.mikrus.pw.edu.pl
X-Original-NNTP-Posting-Host: inferno.mikrus.pw.edu.pl
X-Trace: news.vogel.pl 1011200718 inferno.mikrus.pw.edu.pl (16 Jan 2002 18:05:18
+0100)
Lines: 25
X-Complaints-To: U...@n...vogel.pl
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.vogel.pl!nnrp
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:92239
Ukryj nagłówki
".:martin:." wrote:
> > Jezu! Zyce Ci nie mile! Ludzie po to robia pizze w domu, zeby tych swinstw
> > unikac! A jak juz go dostaniesz, to napisz, czy Ci sie cos polepszylo? -
> > np. wzrok albo i sluch? ;-)))
popieram
> Dlatego pytam. Chcialbym wiedziec co oni do tego sypia?
nie wiem co tam sypia ale ja takie rzeczy omijam z daleka.
a jako polepszacza do ciasta mozesz uzyc maki amarantusowej - tak kilka %
(max. 10%) maki amarantusowej, reszta zgodnie z przepisem.
bylam kiedys na odczycie o amarantusie (z okazji festiwalu nauki), wykladal
ktos z sggw. jakas pani tez dodawala swoje, pracowala wlasnie nad
wykorzystaniem amarantusa. i wyszlo im ze jako dodatek maka amarantusowa
rewelacyjnie pelni role ulepszacza. no i jest produktem naturalnym a nie
jakim swinstwem. a ja lubie wiedziec co jem.
powodzenia w ewentualnych eksperymentach.
pat
--
Puszatkowo http://www.puszatkowo.prv.pl
PuszKKKa http://puszkkka.spinacz.pl
SPINACZ http://www.spinacz.pl/
|