Data: 2002-01-16 17:12:08
Temat: Re: Co to jest "polepszacz"
Od: PatryCCCja <k...@s...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
".:martin:." wrote:
> > Jezu! Zyce Ci nie mile! Ludzie po to robia pizze w domu, zeby tych swinstw
> > unikac! A jak juz go dostaniesz, to napisz, czy Ci sie cos polepszylo? -
> > np. wzrok albo i sluch? ;-)))
popieram
> Dlatego pytam. Chcialbym wiedziec co oni do tego sypia?
nie wiem co tam sypia ale ja takie rzeczy omijam z daleka.
a jako polepszacza do ciasta mozesz uzyc maki amarantusowej - tak kilka %
(max. 10%) maki amarantusowej, reszta zgodnie z przepisem.
bylam kiedys na odczycie o amarantusie (z okazji festiwalu nauki), wykladal
ktos z sggw. jakas pani tez dodawala swoje, pracowala wlasnie nad
wykorzystaniem amarantusa. i wyszlo im ze jako dodatek maka amarantusowa
rewelacyjnie pelni role ulepszacza. no i jest produktem naturalnym a nie
jakim swinstwem. a ja lubie wiedziec co jem.
powodzenia w ewentualnych eksperymentach.
pat
--
Puszatkowo http://www.puszatkowo.prv.pl
PuszKKKa http://puszkkka.spinacz.pl
SPINACZ http://www.spinacz.pl/
|