| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.ipartners.pl!no t-for-mail From: "Monia" <m...@m...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Co to za przyprawa (włoska)? Date: Tue, 25 Jan 2000 16:01:40 +0100 Organization: Internet Partners Lines: 11 Message-ID: <86kdii$n31$1@news.ipartners.pl> References: <j7fj4.3269$Hi2.68187@news.tpnet.pl> <P...@f...cgs.pl> <86k369$597$1@flis.man.torun.pl> <86k4ag$efa$1@news.ipartners.pl> <86k757$685$1@flis.man.torun.pl> NNTP-Posting-Host: dlp-as2-as19.ipartners.pl X-Trace: news.ipartners.pl 948812178 23649 157.25.93.20 (25 Jan 2000 14:56:18 GMT) X-Complaints-To: a...@i...pl NNTP-Posting-Date: 25 Jan 2000 14:56:18 GMT X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 4.71.1712.3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V4.71.1712.3 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:21721 Ukryj nagłówki tak, był względnie gęsty - to znaczy gęstawy.. i właśnie zkonsultowałam się | |
Zobacz także