Data: 2003-03-15 02:55:53
Temat: Re: Co z kaczych biustow?
Od: kamila slawinska <k...@a...for.it>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Fri, 14 Mar 2003 22:40:44 +0100, "Agata Solon"
<a...@p...onet.pl> wrote:
>No wlasnie.....
>Jakos nie jestem mocna w kaczkach, ale maz lubi wiec robie sobie doksztalt.
>Zakupilam filety zamiast calego ptaka i nie wiem co z tym poczac.
baardzo dobre smazone:
http://www.google.com/groups?q=kaczka+group:pl.rec.k
uchnia+author:kamila+author:slawinska&hl=en&lr=&ie=U
TF-8&oe=UTF-8&selm=md1sru8rqkoa4tceuingosrccslilq2c5
p%404ax.com&rnum=3
i pieczone:
http://www.google.com/groups?q=kaczka+group:pl.rec.k
uchnia+author:kamila+author:slawinska&hl=en&lr=&ie=U
TF-8&oe=UTF-8&selm=9jvbeu8v5k7j3fp3e74emm6om5p964umn
9%404ax.com&rnum=10
jesli czytasz po francusku, moze ci podrzucic linka z cala masa
roznych innych przepisow na filet kaczypod roznymipostaciami. te dwa
mam sprawdzone i wiem, ze wyjdzie smaczne.
pozdrowienia,
kamila
--
You can't fight here. This is the War Room!
|