Data: 2007-10-12 14:49:15
Temat: Re: Co z opienkow??
Od: "tomasz kowalski" <t...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
grzyby opieńki są bardzo smaczne ele podsmarzane na oleju
Użytkownik "Aneczka" <w...@v...pl> napisał w wiadomości
news:fehs6p$jll$1@nemesis.news.tpi.pl...
> przeciez grzyby podsuszone są niesmaczne....
> Użytkownik "gdaMa" <g...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:fe5723$e3f$1@atlantis.news.tpi.pl...
>> Słonko świeci, deszczyk pada... a *Lilla* takie rzeczy opowiada:
>>
>> > A mozesz podac przepis na taki farsz do pierogow?
>>
>> 1. Grzyby (obgotowane albo podduszone), cebula podsmażona, sól, pieprz.
>> Posiekać grzyby i cebulę drobno lub puścić przez maszynkę (ja mielę na
>> dużych oczkach - lubię jak są kawałki grzybów a nie miazga). Posolić,
>> popieprzyć do smaku.
>>
>> 2. Grzyby (jw) i tyle samo kapusty kiszonej (obgotowanej), cebula, sól,
>> pieprz, kminek.
>> Posiekać / zmielić grzyby, kapustę i cebulę... reszta jw.
>>
>> --
>> Pozdrawiam,
>> *gdaMa*
>> "Meravigliosa creatura, sei sola al mondo..."
>> Gianna Nannini mi gra :)
>>
>
>
|