Data: 2002-03-03 11:26:30
Temat: Re: Co z piersi z indyka?
Od: "Anna Polak" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ano można zrobić jeszcze roladę z nadzieniem np. pieczarkowym + przyprawy i
zioła. Mięso rozbijasz na kształt prostokąta, smarujesz twarożkiem ziołowym,
uprzednio soląc je i pieprząc. POtem wykładasz farsz z pieczarek i cebulki
( wcześniej przesmażyć) oraz szczypiorku. Mięso zrolować i natrzeć olejem
wymieszanym z przyprawą Knorra do kurczaka. Mięso obwiązać nicią i włożyć do
brytfanny. Piec ok. godziny w temp. 175-180 st. C. Po ok. 15 min. odlać wodą
Smacznego
Użytkownik "Marzena" <x...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:a5onm7$208$2@news.onet.pl...
> Robie kotleciki, gulasz, smazone w sosie wlasnym, co jeszcze mozna z tego
> zrobic?
> Pozdrawiam
> Marzena
>
>
|