Data: 2005-05-10 07:24:31
Temat: Re: Co z rabarbaru?
Od: "aniared/A.L." <a...@n...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
bauwer napisał(a):
> A u mnie od lat największym powodzeniem cieszą się racuchy z rabarbarem
> posypane cukrem pudrem. Najlepsze podobno na ciepło, ale nie wiem jak smakują
> zimne, ponieważ to u mnie znika prawie prosto z patelni.
> Poza tym rewelacyjny jest grubaśny drożdżak z rabarbarem i kruszonką, do tego
> duuuuuuuużo mleka (też zjadamy jeszcze ciepły)
>
>
Dzięki za podpowiedź :). Zrobiłam wczoraj takie placki - racuszki z
rabarbarem, mój mąż skosztował, powiedział "Jak dla mnie za kwaśne", po
czym zjadł wszystkie do ostatniej okruszynki ;). Pyszne było.
--
Ania
|