Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Co z rozgotowanym ryżem? Re: Co z rozgotowanym ryżem?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Co z rozgotowanym ryżem?

« poprzedni post następny post »
X-Received: by 10.140.102.139 with SMTP id w11mr2597qge.37.1391774778318; Fri, 07 Feb
2014 04:06:18 -0800 (PST)
X-Received: by 10.140.102.139 with SMTP id w11mr2597qge.37.1391774778318; Fri, 07 Feb
2014 04:06:18 -0800 (PST)
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask
.pl!news.nask.org.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.glorb.com!k15no13375609qaq.0!
news-out.google.com!s3ni9959qas.0!nntp.google.com!f11no13395741qae.1!postnews.g
oogle.com!glegroupsg2000goo.googlegroups.com!not-for-mail
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Date: Fri, 7 Feb 2014 04:06:18 -0800 (PST)
In-Reply-To: <170nqtad7s7zj$.17dgzthek131z.dlg@40tude.net>
Complaints-To: g...@g...com
Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=176.111.136.22;
posting-account=Fz5JGgoAAAAu6udldw8-HJSe9EQB6qrH
NNTP-Posting-Host: 176.111.136.22
References: <52ee6647$0$2159$65785112@news.neostrada.pl>
<lcnut9$d64$1@node2.news.atman.pl>
<3...@g...com>
<ltp4vg34obyv$.160z7am2k8yvv.dlg@40tude.net>
<1...@g...com>
<170nqtad7s7zj$.17dgzthek131z.dlg@40tude.net>
User-Agent: G2/1.0
MIME-Version: 1.0
Message-ID: <0...@g...com>
Subject: Re: Co z rozgotowanym ryżem?
From: czeremcha <1...@g...com>
Injection-Date: Fri, 07 Feb 2014 12:06:18 +0000
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:354679
Ukryj nagłówki

W dniu środa, 5 lutego 2014 10:30:49 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał:

> Iiitam, aż tak diametralnie nie, a i tak samego się raczej nie je ( a tylko
> wtedy ów smak byłby znaczący), więc w daniu dominuje smak tego, z czym ryż
> podasz :-)

Różnią się smakiem /aromatem/ i to bardzo. Ryż basmati i jaśminowy zupełnie nie
nadają się do podania np. z polskim gulaszem wieprzowym, do gołąbków czy do zup.
Jedna taka pomyłka wystarczy. :-)

Z kolei nie wyobrażam sobie - w przypadku ryżu parboiled - robienia z niego
gotowanych na mleku deserów ryżowych czy podania go latem z koktajlem truskawkowym.

A taki "wykręcający się" ryż jest dla mnie idealnym do zup.

Ania

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
07.02 czeremcha
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6