Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!fu-berlin.de!feeder.erje.net!eu.feeder.
erje.net!news.mixmin.net!aioe.org!.POSTED!not-for-mail
From: Diabełson(R) <h...@s...org>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Co z tym cukrem?
Date: Fri, 17 May 2013 23:14:56 +0200
Organization: Dupa&gówno
Lines: 32
Message-ID: <kn66k5$5r5$1@speranza.aioe.org>
References: <y16czosvu80$.1nso2jnmbcu63.dlg@40tude.net>
<kkhurs$qgj$1@speranza.aioe.org>
<6je6tqzo3eup$.abcltxkmmhzu.dlg@40tude.net>
<kkhv5o$red$1@speranza.aioe.org>
NNTP-Posting-Host: g0YKIQGvonLAlw+7l1NaeA.user.speranza.aioe.org
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Complaints-To: a...@a...org
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:11.0) Gecko/20120312
Thunderbird/11.0
X-Notice: Filtered by postfilter v. 0.8.2
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:351058
Ukryj nagłówki
W dniu 2013-04-16 00:32, iwanos pisze:
> W dniu 2013-04-16 00:28, Ikselka pisze:
>> Dnia Tue, 16 Apr 2013 00:27:09 +0200, iwanos napisał(a):
>>
>>> W dniu 2013-04-15 23:05, Ikselka pisze:
>>>> http://forum.gazeta.pl/forum/w,77,143351626,14335162
6,ile_jest_cukru_w_cukrze.html
>>>>
>>>>
>>>> Mam identyczne wrażenie, a i od pewnego czasu identyczne objawy kiedy
>>>> wypiję słodzoną herbatę. Coś polskim z cukrem jest nieteges, w smaku
>>>> jest
>>>> mdły, nie zbryla się (a powinien!).
>>>> Czytałam na forach pszczelarskich, ze cukier jest nagminnie fałszowany
>>>> solą, ale to nie tylko to wg mnie...
>>>>
>>>
>>> pewnie jesz cukier z podróży
>>> taki bez VATU :-]
>>
>> O, i_w_anus się odezwał.
>
> dobra jak juz jestes to cię wykorzystam ;-)
> zdradzisz mi przepis na ogórki na ostro?
> kolega przyniósł ostatnio, przepyszne ...
> sekret tkwi w zalewie chyba na pewno byl pieprz kayene, papryka ostra w
> proszku zalewa octowa max słodycz max słone ale to sie tak równowarzyło
> jakos ... moze znasz he ?
>
Kolega grzecznie pytał, ale nie raczyłaś się odezwać. Gdzie ten przepis
do chuja wacława?
--
http://tnij.org/sympatyczne
|