Data: 2013-05-17 23:14:56
Temat: Re: Co z tym cukrem?
Od: Diabełson(R) <h...@s...org>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2013-04-16 00:32, iwanos pisze:
> W dniu 2013-04-16 00:28, Ikselka pisze:
>> Dnia Tue, 16 Apr 2013 00:27:09 +0200, iwanos napisał(a):
>>
>>> W dniu 2013-04-15 23:05, Ikselka pisze:
>>>> http://forum.gazeta.pl/forum/w,77,143351626,14335162
6,ile_jest_cukru_w_cukrze.html
>>>>
>>>>
>>>> Mam identyczne wrażenie, a i od pewnego czasu identyczne objawy kiedy
>>>> wypiję słodzoną herbatę. Coś polskim z cukrem jest nieteges, w smaku
>>>> jest
>>>> mdły, nie zbryla się (a powinien!).
>>>> Czytałam na forach pszczelarskich, ze cukier jest nagminnie fałszowany
>>>> solą, ale to nie tylko to wg mnie...
>>>>
>>>
>>> pewnie jesz cukier z podróży
>>> taki bez VATU :-]
>>
>> O, i_w_anus się odezwał.
>
> dobra jak juz jestes to cię wykorzystam ;-)
> zdradzisz mi przepis na ogórki na ostro?
> kolega przyniósł ostatnio, przepyszne ...
> sekret tkwi w zalewie chyba na pewno byl pieprz kayene, papryka ostra w
> proszku zalewa octowa max słodycz max słone ale to sie tak równowarzyło
> jakos ... moze znasz he ?
>
Kolega grzecznie pytał, ale nie raczyłaś się odezwać. Gdzie ten przepis
do chuja wacława?
--
http://tnij.org/sympatyczne
|